Mailadres: hasperschool@pcboleeuwarden.nl

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Wat doet de MR?

De werkzaamheden van de MR gaan vooral over het schoolbeleid, het personeelsbeleid en het arbobeleid. Voor die zaken die alle scholen van het  PCBO aangaan is er een Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). De MR heeft op grond van de Wet Medezeggenschap Onderwijs zowel een adviserende als een instemmende rol.

In het schooljaar 2017 – 2018 is de MR 7 keer bij elkaar gekomen. Er is o.a. gesproken over de inrichting van het schoolplein, het taakbeleid van de leerkrachten, klimaatbeheersing in het schoolgebouw, inzet extra geld werkdrukverlichting.
Een aantal zaken, zoals het jaarverslag en het jaarplan, komen elk jaar terug op de agenda.

Blijvend aandachtspunt is de communicatie naar alle ouders. Ouders kunnen met vragen en opmerkingen terecht bij de ouders die in de MR zitten en ouders kunnen altijd de notulen van de MR vergadering inzien.
In het schooljaar 2018-2019 zal de MR 7 keer bij elkaar komen.

Wie zitten er in de MR?

De MR bestaat uit 2 ouders en 2 teamleden van de Hasperschool, te weten:

Ouders:

John Bloothoofd
Jaco van Mourik (VZ)

Leerkrachten:
Petra Ouwehand
Uilkje van Dijk

Documenten:

- Lees hier het jaarverslag 2018 - 2019.

Werkstuk van de maand

"en toen..." groep 7