Ds. Hasperschool contact

Adresgegevens

Ds. Hasperschool in Akkrum
De Stringen 3
8491 HA Akkrum

Telefoon: 0566 - 651464
Mailadres: hasperschool@pcboleeuwarden.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Welkom op de Ds. Hasperschool

De CBS Ds. Hasperschool is de protestants christelijke basisschool in Akkrum. Onze school wordt bezocht door ongeveer 140 leerlingen, verdeeld over 7 groepen.
De school is vanaf januari 2013, samen met het openbaar basisonderwijs en de kinderopvang, gehuisvest in een nieuw en modern ingericht gebouw aan De Stringen 3.


Christelijke identiteit

De Ds. Hasperschool is een protestants christelijke basisschool. Dit betekent voor ons dat de Bijbelse boodschap iets te vertellen heeft. Respect, er “voor elkaar zijn”, rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid, zijn voor ons kernbegrippen. Wij besteden in ons onderwijs regelmatig aandacht aan de Bijbelse verhalen en haar doorvertaling naar vandaag.


Onderwijs

De Ds. Hasperschool staat voor kwalitatief goed en eigentijds onderwijs. Wij vinden het voor alle kinderen belangrijk om vanuit een duidelijke visie het onderwijs en de zorg vorm te geven, waarbij de afstemming van het onderwijs op de mogelijkheden van de kinderen centraal staat.

Goed taalonderwijs is op onze school een speerpunt. In alle groepen wordt les gegeven in de Nederlandse taal en ook in het Fries en Engels.

(meer over dit onderwerp)

Werkstuk van de maand

 
 

"en toen..." groep 7