Mailadres: info@hasperschool.nl

Klankbordgroep

Wat doet de Klankbordgroep?
De leden van de Klankbordgroep hebben een adviserende rol richting de directeur van de Hasperschool. Deze adviserende rol is zowel gevraagd als ongevraagd over uiteenlopende zaken die betrekking hebben op de school, de leerlingen, communicatie met ouders, etc.

De leden hebben een luisterend oor en kunnen aangeven wat er leeft onder de ouders met betrekking tot de leerlingen. Zij vertegenwoordigen als het ware de ouders.
Leden van de Klankbordgroep hebben geen besluitrecht, wel worden de adviezen vanuit de Klankbordgroep meegewogen in het besluitvormingsproces van het team en de M.R.

Hoe is de Klankbordgroep georganiseerd?
De samenstelling van de Klankbordgroep bestaat uit 6 ouders, die voor een duur van twee jaar eraan deelnemen. Op deze wijze wordt continu vernieuwing vanuit ouders bewerkstelligd.
Per jaar komt de Klankbordgroep, samen met Gea van Wieren, 4 à 5 keer bij één.

Achter v.l.n.r.: Philip Schippers, Romkje Groothedde, Gé-An Scheper
Voor v.l.n.r.: Femke Terpstra (secr.), Adriënne Zwijnenburg, Esther Tjeerdema (vz.)

Contact

Bij een vraag over schoolzaken m.b.t. de  leerlingen of een idee, kunt u ons mailen via klankbord@hasperschool.nl of één van onze leden persoonlijk benaderen.

Klik hier voor een verslag van de vergadering van 19 oktober 2017.

Hartelijke groet namens de Klankbordgroep 2017/2018,

Esther Tjeerdema